CmsContents

Team


Wij geloven dat testen cruciaal is en onnodige slachtoffers voorkomt. Met een netwerk van ervaren zelfstadige laboratoria zijn wij bereid ons steentje bij te dragen in de huidige noodsituatie veroorzaakt door de COVID-19 pandemie. Onze kennis en resources te zetten graag in om de COVID-19 epidemie in Nederland onder controle te krijgen.

Ons netwerk bestaat uit:
 • Fenelab
  Fenelab is dé branchevereniging van geaccrediteerde laboratoria en kalibratie- en inspectie-instellingen in Nederland. Dit betekent dat we belangenbehartiger en spreekbuis van de branche zijn, bijvoorbeeld wanneer nieuwe wetten of normen in ontwikkeling zijn die gevolgen kunnen hebben voor onze leden.
 • LabWing B.V.
  Het centrale doel van LabWing is het faciliteren van de dagelijkse werkzaamheden in laboratoria door middel van een autonoom web-based platform. Een van de voornaamste oogmerken van LabWing is het stroomlijnen en harmoniseren van alle datastromen in het lab tot één doeltreffend en transparant model dat laboratoria in staat stelt hun opdrachtgevers op veilige wijze te voorzien van analyseresultaten van topkwaliteit, op een zo snel, zo economisch verantwoorde en zo accuraat mogelijke wijze.
 • Mérieux NutriSciences Netherlands B.V.
  Mérieux NutriSciences voorziet wereldwijd in voedselveiligheid voor de gezondheid van consumenten door het aanbieden van een compleet portfolio aan pragmatische oplossingen (analyses en ondersteunende diensten) om de voedsel- en waterkwaliteit veilig te stellen.
 • Nofalab B.V.
  Nofalab biedt het meest uitgebreide scala aan analytische methoden voor food & feed met de snelste doorlooptijd ter wereld. Ons team bestaat uit gekwalificeerde en zeer ervaren chemici wiens professionaliteit al een brede klantenportefeuille van over de hele wereld heeft aangetrokken. We zijn ideaal gelegen in Schiedam in de haven van Rotterdam om onze klanten te bedienen bij de belangrijkste toegangspoort tot Europa.
 • Normec Biobeheer B.V.
  Normec BioBeheer B.V. gevestigd te Rotterdam is een onafhankelijk bacteriologisch onderzoeksbureau, dat in 1989 is opgericht. Sinds de oprichting heeft BioBeheer een gestage groei doorgemaakt. Doordat we een eigen ISO17025 geaccrediteerd laboratorium bezitten, verzorgen wij in Nederland en België alles vanuit één organisatie.
 • Nutreco Nederland B.V. – Masterlab
  MasterLab is een gespecialiseerd laboratorium voor diervoeder analyse met een hoofdvestiging in Boxmeer. Het bedrijf maakt deel uit van Nutreco. Voor Nutreco wereldwijd worden testen zowel in het centrale lab in Nederland als in de lokale laboratoria uitgevoerd. Het Nederlandse laboratorium is voor Nutreco zowel het researchlaboratorium als het nutritionele en QC-laboratorium. Naast werkzaamheden voor Nutreco worden ook testen uitgevoerd op commerciële basis in de markt.
 • Nutricontrol B.V.
  NutriControl is dé expert in analyses van voedingswaarde en voedselveiligheid in de food- feed- en dairy sector.Of het nu gaat om standaard analyses, innovaties of crisissituaties. We lopen voorop in innovatieve analysetechnieken en hebben veel kennis in huis van onder meer de diervoeder- en levensmiddelensector, van productieketens, producten en productieprocessen.
 • Nutrilab B.V.
  Nutrilab bv. is een middelgroot laboratorium in de Agro sector met ruim 100 medewerkers. In het verleden, 1956, is Nutrilab opgericht als kwaliteitslaboratorium van een handelsmaatschappij in de grondstoffen voor de feed en food industrie. In de loop van de tijd is zowel de portfolio als je klantenkring sterk gegroeid en uitgebreid. Nutrilab is een sterke speler als laboratorium in de Agro Food Industrie en biedt een volledige dienstverlening in voedingswaarde (Weende en Big8), contaminanten analyse, allergenen (expert status en marktleider), microbiologie, microscopie, GMO, Species analyse en challenge-testen.
 • SGS Nederland B.V.
  SGS is wereldleider op het gebied van inspectie, controle, analyse en certificering. Wij staan bekend als de global benchmark voor kwaliteit en integriteit. SGS onderhoudt wereldwijd een netwerk van ca. 2600 kantoren en laboratoria met meer dan 89.000 werknemers.
 • Triskelion
  TRISKELION biedt test- en adviesdiensten aan klanten in de farmaceutische, food-, feed- en (agro) chemische industrie aan. Het bedrijf heeft unieke capaciteiten als het gaat om het toepassen van de nodige interdisciplinaire en sector overschrijdende aanpak. Met onze technische expertise, zeer deskundige teams en op maat gemaakte oplossingen kunnen we onze capaciteiten ten volle benutten bij het bepalen van de eigenschappen van elk voedingsmiddel, farmaceutisch of (agro) chemisch product. We kunnen u ondersteunen met kennis en advies over toepasselijke wet- en regelgeving, evenals best practices in GLP- en GMP-processen.